Mooie zeebaarsfilets met een kruim van Macadamia, Panko en sinaasappelzest...heerlijk! En vooral met onze eigen import uit Chili: Ocho Chardonnay Sauvignon.
Verwarm de oven voor op 220 graden en smeer een ovenschaal licht in met olie.
Maal de Macadamias in een keukenmachine of met een vijzel tot kleine stukjes. Meng dit met de Panko, sinaasappel zest, mayonaise, citroensap, kokosolie, mosterd en hot sauce. Proef en breng eventueel met wat zout en peper op smaak.
Dep de vis droog met keukenpapier en strooi er (niet te zuinig) zout en peper overheen.
Voeg een beetje olie toe aan een hete pan en schroei de vis aan elke kant dicht (30 tot 45 seconde per kant).
Plaats de filets hierna in de ovenschaal en schep wat van het Macadamia mengsel over de filets heen. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 10 á 12 minuten de vis gaar. Dit is uiteraard afhankelijk van de dikte van je filets. Gebruik om zeker te zijn een vleesthermometer (kerntemperatuur van 60 graden).
Haal de filets uit de oven, doe een klein beetje honing op elke filets en serveer!