Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Deze prachtige eieren misstaan niet bij de zondagsbrunch of natuurlijk bij de luxe borrel. Samen met onze eigen import Crémant helemaal een feest!
Deze luxe gouden eieren laten zien dat het niet altijd gevulde eieren hoeven te zijn op uw borrel of bij de zondagsbrunch. Heerlijk met onze eigen Crémant de Bourgogne!
Klik hier om de Vignerons de Mancey Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs te bekijken!
Levendig en sprankelende eigen import Bourgogne van 100% hand geplukte Chardonnay druiven. Fris en delicaat karakter met een lange mousse. Kan iets kouder geserveerd worden dan de meeste Champagne's of Crémants. Heerlijk glas!
Voor 8 halve gouden eieren:
4 Eieren
Voor het inmaakvocht:
½ gele biet in dunne plakjes
90 ml Champagne azijn
½ eetl. honing
½ eetl. zeezout
1 theel. dillezaad
1 theel. kurkuma
½ theel. peperkorrels
250 ml. water
2 takjes dille
Om het af te maken:
4 theel. crème fraîche
15 g kaviaar (of zalmkuit)
In het boek Wine Food vind u deze en nog veel meer prachtige recepten met suggesties voor bijpassende wijnen!